Adolescenta din Botoșani care marchează goluri, unul după altul, pentru campioana României FC Universitatea Olimpia Cluj Napoca

La numai 15 ani, dărăbăneanca Andreea Pînzariu marchează goluri unul mai frumos ca altul pentru multipla campioană a României, FC Universitatea Olimpia Cluj-Napoca. Ultimul golazo (VEZI VIDEO) realizat de sportivă sâmbătă, 28 noiembrie, a fost și singura reușită care i-a adus victoria Olimpiei Cluj împotriva concitadinei FC Olimpic Star, sora mai mică a campioanei CFR Cluj.

Universitatea Olimpia Cluj a obținut două victorii în această săptămână în Liga a 2-a, în ambele meciuri Andreea Pînzariu reușind să înscrie câte un gol. După 3 ani de zile la cea mai titrată echipă de fotbal feminin din România, adolescenta recunoaște că nu i-a fost ușor la început, dar: ”M-am acomodat repede pentru că Olimpia Cluj nu este doar un club profesionist, ci și o mare familie”. ”Așa aranjează Dumnezeu lucrurile. Pentru că face ceea ce îi place foarte mult, i-a fost puțin mai ușor”, ne-a mărturisit și tatăl sportivei, Cristian Pînzariu, care recunoaște că visul tinerei de a performa în fotbal nu ar fi fost posibil fără aportul prof. Ovidiu Ștefănucă, actualul director adjunct al Școlii Gimnaziale ”Leon Dănăilă”. 

La doar 15 ani, Andreea Pînzariu a jucat două meciuri în Liga I pentru cea mai titrată echipă din România, dar speră ca evoluția sa de la echipa a II-a să o propulseze spre marea performanță, inclusiv Champions League, unde poate juca după ce împlinește 16 ani.

 Îmi doresc să fiu sănătoasă și să joc la cel mai înalt nivel în cel mai scurt timp. În același timp mă preocupă și partea de studii” a declarat pentru Darabaneni.roAndreea Pînzariu.

Sursa: darabaneni.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *