Un om de afaceri din Botoșani a câștigat un contract de 1,3 milioane de euro la o primărie

Școlile din Iași vor fi dotate cu sisteme digitale pentru susținerea cursurilor on-line din învățământul preuniversitar. A fost semnat contractul de peste 1 milion de euro cu o formă deținută de patronul echipei de fotbal FC Botoșani

Primăria Iași a finalizat recent licitația pentru furnizarea unui lot de sisteme digitale pentru cursuri on-line. Procedura a fost câștigată de către Valeriu Iftime, patronul echipei de fotbal FC Botoșani, prin intermediul societății Elsaco Solutions SRL. Valoarea finală a contractului a fost de 6.299.987 fără TVA, aproape 1,3 milioane euro. La licitație a mai participat Romaudiovideo SRL, cu sediul social în județul Ilfov, dar oferta a fost declarată neconformă.

Conform caietului de sarcini, sistemul digital este format dintr-o unitate de intrare video (cameră video), unitatea de intrare audio (microfon independent), unitate ieșire video (monitor), unitate de ieșire audio (difuzoare). În total, vor fi furnizate 1.250 de sisteme digitale. Termenul de garanție a echipamentelor trebuie să fie de 36 de luni. În perioada următoare, școlile din Iași for fi dotate cu noile echipamente.

Sursa: bzi.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *