Acțiuni anti COVID cu amenzi de peste 16.000 lei. Zeci de botoșăneni prinși fără mască

In ultimele 24 de ore, sub coordonarea Instituţiei Prefectului, poliţiştii din cadrul IPJ Botoșani au organizat 6 acțiuni punctuale atat în sistem propriu cât și integrat împreună cu jandarmi, polițiști locali, reprezentanți ai I.S.U precum și specialiști din cadrul I.T.M., D.S.V.S.A. și DSP,  pentru verificarea măsurilor legale impuse prin legislația specifică stării de alertă în contextul prevenirii răspândirii infecției cu noul virus ” SARS- COV 2”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Astfel, au fost verificate 135 de societăți comerciale și controlate  59 de vehicule destinate transportului public în comun.

Pentru abaterile constatate, au fost aplicate 59 de  sancţiuni  contravenţionale în valoare de peste 16.000 de lei, din care, 42 de sancţiuni au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor individuale de protecţie, iar 13 sanctiuni au fost aplicate pentru nerespectarea inferdictiilor privind deplasarea.

Astfel de acţiuni vor fi desfăşurate zilnic şi în perioada următoare. 
Recomandăm tuturor cetăţenilor să păstreze distanțarea fizică, să poarte masca de protecție şi să nu se expună la riscuri”, a mai spus Nenișcu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com