FOTO Un botoșănean i-a adus un omagiu marelui fotbalist Maradona. Și-a „îmbrăcat” casa cu steagurile echipelor la care a jucat starul argentinian

Un botoșănean i-a adus un omagiu marelui fotbalist Diego Armando Maradona, mort la vârsta de 60 de ani. Bărbatul a recurs la o acțiune inedită. Acesta a lipit pe pereții casei sale de pe Strada Victoriei din municipiul Botoșani steagurile României și Argentinei, dar și ale unor cluburi la care a jucat marele fotbalist, precum Napoli.

Fostul internaţional argentinian Diego Maradona a încetat din viaţă miercuri, la Buenos Aires. Joi, mii de oameni i-au adus un ultim omagiu fostului fotbalist la palatul prezidenţial din Buenos Aires, Casa Rosada. Timp de mai multe ore, fanii s-au perindat prin faţa sicriului cu trupul neînsufleţit al lui Diego Maradona. Omagierea de la Casa Rosada s-a încheiat neaşteptat, mai devreme decât era programat, din cauza unor incidente în afara palatului, mai mulţi fani pătrunzând în curte şi în apropierea Casa Rosada înregistrându-se ciocniri între fani şi forţele de ordine.

Cortegiul funerar a parcurs drumul către cimitir în mai mult de o oră, salutat pe parcurs de argentinienii ieşiţi în stradă pentru a-şi omagia idolul. Maradona a fost înmormântat alături de părinţii săi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *