Noi locuri de muncă în sistemul bugetar din Botoșani. Ce se caută!

Mai multe instituții publice din Botoșani fac angajări. Direcția Servicii Publice, Sport și Agrement Botoșani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, de inspector de specialitate la Compartimentul Investiții. Vezi aici condițiile!

Primăria Comunei Româneşti, judeţul Botoşani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de muncitor, treapta I, în cadrul Compartimentului Deszăpezire și întreținere Drumuri. Vezi aici condițiile!

Liceul ,,Dimitrie Cantemir”, cu sediul în Darabani, str. T. Vladimirescu nr. 20A, județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, după cum urmează: administrator de patrimoniu I; muncitor calificat – cu atribuții de fochist. Vezi aici condițiile!

Primăria Comunei Mihai Eminescu, Judeţul Botoşani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției contractuale de conducere, temporar vacante, de șef serviciu al Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență. Vezi aici condițiile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *