Vești bune pentru șoferi! 17 oferte depuse pentru drumul strategic ce va străbate județul Botoșani. Ce firmă a adjudecat lucrarea

Nu mai puțin de 17 oferte au fost depuse la licitația privind realizarea drumului strategic care va străbate județul Botoșani. Președintele Consiliului Județean, Doina Federovici, a declarat că cinci oferte au fost depuse pentru lotul I și câte șase oferte pentru loturile II și III.  În urma evaluării ofertelor depuse, toate cele trei loturi au fost adjudecate de societatea Conrec SA din Botoșani, în asociere cu firma OPR Asfalt din Timișoara și Obras Publicas Y Regadios Sa Toledo- Spania. 

Valoarea totală cu care s-a adjudecat întreg drumul strategic este de 395,5 milioane lei, iar în urma licitației s-a făcut o economie de peste 10 milioane euro”, a precizat președintele Consiliului Județean Botoșani.

Termenul de execuție a lucrării este de 24 luni, iar contractul va fi semnat după expirarea perioadei de contestații.

Lucrarea a fost împărțită în trei loturi.

Primul lot al drumului strategic are o lungime de 29,212 kilometri și se întinde de la Șipote (jud. Iași) – limita de județ – Rediu – Răuseni – Călărași, la care se adaugă distanța de aproape 10 kilometri dintre Dângeni și Mihălășeni. 

Al doilea lot se întinde pe 51,194 kilometri și cuprinde localitățile Răuseni – Todireni – Albești – Trușești – Dângeni – Hănești. Lotul al treilea are 25,859 kilometri, va începe din DN 29D și va avea traseul Blândești – Cerchejeni – Sulița – Cheleș – Lunca – Cernești – Todireni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *