Mihaela Huncă, candidat Pro România Botoșani la Camera Deputaților, despre demisia parlamentarilor USR şi PSD în cazul pensiilor speciale: Circ de 2 lei. Să se abroge pensiile speciale pentru parlamentari!

Mihaela Huncă, candidat Pro România Botoșani la Camera Deputaților, consideră că demisiile anunțate de parlamentarii PSD și USR în cazul pensiilor speciale nu reprezintă decât un ”circ” și un joc de imagine. Huncă a declarat că soluția în acest caz este aprobarea unei legi care să elimine pensiile speciale. 

Cred că ce se întâmplă acum este un circ, prin care ba cei de la PSD, ba cei de la USR, care mai de care să iasă și să își facă imagine, spun că vor demisiona în ultima zi de mandat. Soluția cea mai simplă este să se convoace o ședință de plen prin care să fie aprobată legea pentru eliminarea pensiilor speciale pentru parlamentari, iar acest subiect se închide. Știm foarte bine, și am mai votat lucrul acesta, să se abroge pensiile speciale pentru parlamentari. (…) Nu e prea târziu nici acum. Noi toți cei de la Pro România vom vota pentru eliminarea pensiilor speciale. Haideți să votăm legea, ca să fie de aici încolo pentru totdeauna! Asta este rezolvarea. Probabil se realizează acest teatru tocmai pentru a distrage atenția a ceea ce se întrâmplă cu adevărat în țară. Spitalele nu mai pot să acorde servicii de calitate pentru cetățeni, ne mor rude, cunoștințe, că pe zi ce trece avem zeci de mii de cazuri de COVID. Toată lumea se confruntă cu aceste probleme, iar noi facem la nivel național un circ de 2 lei”, a spus Mihaela Huncă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *