Individ periculos, reținut de polițiștii botoșăneni. A lovit două persoane în spații publice, iar pe o alta a șantajat-o

La data de 26 noiembrie, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui tânăr de 32 de ani, din orașul Bucecea, a declarat Delia nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Potrivit sursei citate, în perioada august-octombrie 2020, individul ar fi comis două fapte de lovire sau alte violențe, constând în aceea că în timp ce se afla în spații publice, ar fi lovit victimele creându-le leziuni ce au necesitat mai multe zile de îngrijiri medicale, și o faptă de șantaj, constând în aceea că ar fi amenințat victima cu acte de violență cu scopul de a obține, în mod injust, diferite sume de bani. 

De asemenea, la data de 23 noiembrie a fost pus în executare un mandat de percheziție domiciliară la locuința tânărului bănuit de comiterea faptelor. În urma activităților desfășurate, la locația vizată au fost identificate și ridicate mai multe bunuri care interesează cauza, precum și peste 100 de pachete de țigarete de proveniență duty-free, pentru care tânărul nu deținea documente legale”, a precizat Nenișcu.

Tânărul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Botoșani, cercetările fiind continuate sub aspectul comiterii a două infracțiuni de lovire sau alte violențe, șantaj și contrabandă.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *