FOTO Continuă lucrările de modernizare pe un drum județean important din Botoșani. Președintele CJ: Se va lucra atât cât vremea va permite

Lucrările de modernizare a drumurilor județene sunt în plină desfășurare. Potrivit președintelui Consiliului Județean (CJ) Botoșani, Doina Federovici, unul dintre tronsoanele care sunt pregătite pentru asfaltare este DJ 293 Cotusca – Ghireni – DN 24 C. Lucrările au fost demarate în septembrie. Se fac lucrări de modernizare pe o distanță de 6,50 km. Acum se lucrează la stratul de balast, urmează ca în primăvară să treacă de la stratul de piatră spartă și apoi la cele trei starturi de asfalt.

„O lucrare extrem de importantă care se realizează pe drumurile județene. Suntem în Cotusca – Ghireni, iar aici se desfășoară modernizarea a peste 6,5 km de drum județean, iar pentru această investiție sunt alocați peste 17 milioane de lei. Suntem în grafic cu lucrările. Se va lucra, din spusele domnului constructor, atât cât vremea ne va permite și mai mult de atât lucrările în primăvară se vor finaliza cu succes. Repet, drumurile județene, infrastructura județeană este prioritatea mandatului meu și încercăm să promovăm astfel de investiții”, declară Doina Federovici, președintele Consiliului Județean.

Proiectul este finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală, etapa II, iar termenul de execuție a lucrărilor este de 24 de luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *