Cupluri „de aur” sărbătorite de Primăria Bucecea. „Avem multe de învățat de la dumneavoastră”

Un număr de 15 familii din orașul Bucecea au fost sărbătorite cu ocazia împlinirii a 50, respectiv 60 de ani de căsătorie. Având în vedere situația epidemiologică din acest moment, primarul și viceprimarul din Bucecea au mers personal la familiile respective pentru a le înmana o diplomă de excelență, un buchet de flori și un premiu de 300 de lei.

„Sunteți partea a comunității noastre și prin munca depusă de-a lungul timpului ați contribuit la dezvoltarea acestei localități, lucruri de care noi astăzi ne bucurăm. Avem multe de învățat de la dumneavoastră și vă dorim în continuare o căsnicie frumoasă, multă sănatate și să vă bucurați de ceea ce ați realizat, de copii și de nepoți.Dumnezeu să vă țină sănătoși cât mai mulți ani!”, le-a transmis primarul Angel Gheorghiu.

Cuplurile premiate sunt: Iorga Constantin si Paulina, Hoancia Dumitru si Rodica, Lazar Gheorghi si Elena, Vezeteu Mihai si Natalia, Buliga Gheorghe si Elena, Varzar Gheorghe si Livia, Iftime Ioan si Maria, Iftime Stefan si Maria, Hincu Mihai si Lucia Maria, Amariei Radu si Rodica, Capverde Giorgi Dan si Maria, Pascal Dumitru si Viluta, Simion Costache si Ana, Tuca Constantin si Ioana, David Ioan si Teodora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com