O tânără a murit, iar prietenul ei a ajuns la spital în stare gravă. Amândoi s-ar fi intoxicat cu monoxid de carbon

ambulanta 112 la spitalO tragedie a avut loc miercuri seară, în comuna Crevedia, județul Dâmbovița. O tânără de 21 de ani și-a pierdut viața, iar prietenul ei a ajuns la spital în stare gravă, după ce amândoi s-ar fi intoxicat cu monoxid de carbon.

Tânărul a sunat la 112 și a cerut disperat ajutor pentru iubita sa. Când au ajuns la adresa indicată, salvatorii l-au găsit și pe el inconștient. Din nefericire, pentru fată nu s-a mai putut face nimic.

Fata locuia împreună cu părinții ei, care nu erau acasă când s-a întâmplat nenorocirea. Apropiații spun că tânăra își sunase prietenul să vină până la ea. Ulterior, a ajuns acasă și mama fetei, care i-a descoperit pe amândoi în agonie.

Prieten de familie„Doi tineri. I-a găsit căzuți în baie.”

Reporter„Intoxicați cu monoxid?”

Prieten de familie„Cred, că au un instant pe gaz. I-a găsit mama fetei, că nu mai ieșea din baie. A încercat la ușă și a forțat ușa.”

Mama tinerei a început să țipe după ajutor, iar la față locului s-au mobilizat mai multe echipaje de la Ambulanță. Din nefericire însă, la sosirea salvatorilor s-a constatat decesul tinerei. Acum medicii fac eforturi uriașe pentru a-l menține în viață pe tânăr.

Unchiul tânărului„Ne-a sunat un prieten de-al fratelui și ne-a spus că i-au găsit. Prima dată a găsit-o pe fată leșinată, apoi și băiatul.”

Tatăl tânărului: „Mi-a zis soția că a plecat la prietenă, că vrea prietena să meargă până la primărie sau poștă, nu știa nici soția exact.”

Familia folosea un instant racordat la o butelie cu gaz pentru a încălzi apa în baie. Cel mai probabil, spun anchetatorii, tânăra și-a găsit sfârșitul intoxicată cu monoxidul de carbon emis de instalația de încălzire.

Vecin„Am auzit că de la gaze s-ar fi făcut condens și de la aburul ăla s-ar fi intoxicat.”

Vecină: „I-a găsit rău, în baie. O fată liniștită, cuminte și la facultate, lucrează.”

Rudă a fetei: „Cuminte, da!”

Tânărul a rămas internat, sub supravegherea medicilor. Între timp, polițiștii continuă ancheta, pentru a lămuri exact împrejurările care au dus la această tragedie.

 

Sursa: StirilePROTV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com