FOTO Ciprian, botoșăneanul ucis cu cruzime de doi indivizi, a fost condus pe ultimul drum de un sat întreg. El e în pământ, autorii sunt liberi

Un sat întreg l-a plâns, miercuri, pe Ciprian, tânărul de 37 de ani, din Conceşti ucis cu cruzime de doi tineri de 25 şi 27 de ani din aceeasi localitate. El a ajuns în pământ, dar autorii crimei sunt liberi.

Ciprian a lăsat în urma sa multă durere. Cu ochii în lacrimi, rudele, prietenii, cunoștințele l-au condus pe ultimul drum. El a fost înmormântat în cimitirul de lângă biserica unde Ciprian mergea adesea să se roage. 

Tragedia a avut în comuna Concești, în urma unui conflict care a avut loc la un bar din localitate.

Potrivit polițștilor, victima ar fi consumat băuturi alcoolice împreună cu alți doi bărbați, împrejurare în care, pe fondul unui conflict spontan, agresorii i-au aplicat victimei mai multe lovituri, cu pumnii, în zona capului.

Cei doi agresori, de 25 și, respectiv, de 27 de ani, au fost reținuți imediat de polițiști, dar judecătorii au decis ca aceștia să fie puși sub control judiciar.

 

One thought on “FOTO Ciprian, botoșăneanul ucis cu cruzime de doi indivizi, a fost condus pe ultimul drum de un sat întreg. El e în pământ, autorii sunt liberi

  1. Poate mai omoara 2 ,3 ….Daca era un fiu de politician , de politist sa vezi cum stateau dupa gratii 100 ani. Tara de cacat , oameni de cacat ajunsi in functii pe care nu le merita . O viata luata trebuie pedepsita la fel .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *