Restricții de sărbători în mall. Cum vei intra la cumpăraturi

inaugurare mall Botosani cu oficialitatiReprezentanții mall-urile din țară anunţă că pregătesc restricţii speciale de Sărbători. Se tem că se vor supraaglomera, astfel că intrarea în centrele comerciale se va face în mod organizat,pentru a reduce riscul de transmitere a coronavirusului. Fiecare cumpărător trebuie să aibă la dispoziție 20 mp.

Mai sunt câteva zile până când intrăm în luna decembrie, luna cadourilor, astfel că mall-urile au început să pregătească un set de reguli pentru cumpărători.

Vor să evite aglomerarea, astfel că cei de Asociaţia Investitorilor de Real Estate din România (AREI) a anunţat că centrele comerciale operate de membrii săi impun măsuri de siguranţă în conformitate cu deciziile autorităţilor.

Aceștia dau asigurări că mall-urile sunt pregătite pentru a evita supraaglomerarea în perioada Sărbătorilor de Iarnă.

Mai exact, vor controla fluxul de cumpărători și-l vor reduce, dacă se va impune, prin restricţionarea temporară a accesului în centrul comercial.

Restricții de Sărbători în mall-uri. Cum vei intra la cumpăraturi

”Ideea este să ne bucurăm de cumpărături în siguranță, tocmai de aceea vom asigura un spațiu siguri de 20 mp per vizitator. Vom monitoriza fluxul cumpărătorilor cu ajutorul camerelor de supraveghere, dar și al personalului de la pază”, a explicat Robert Ioniță, membru în consiliul director AREI, la Antena 3.

Pentru a asigura condițiile propice în situația pandemică în care ne aflăm, mall-urile au instalat soluţii de protecţie şi dezinfectare a zonelor predispuse atingerii şi traficului, dispensere cu dezinfectant şi benzi autocolante nanosept pe suprafeţele frecvent atinse, cât şi echipamente de protecţie şi sisteme de monitorizare a temperaturii.

Sursa: Click.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *