Șoferiță de 29 de ani, trasă pe dreapta de polițiștii botoșăneni. S-a ales cu dosar penal după un control în portbagaj

O șoferiță s-a ales cu dosar penal după ce a fost trasă pe dreapta de polițiști. Marți, polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică aflați în exercitarea atrinuțiilor de serviciu pe Calea Națională, au oprit pentru control autoturismul condus de tânăra de 29 de ani, din municipiul Botoșani.

În urma controlului autoturismul, în portbagaj a fost identificată cantitatea de 2.526 de pachete de țigarete de proveniență duty-free pentru care nu deținea documente legale.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de colectarea, deţinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia”, a precizat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Cantitatea de țigarete, în valoare aproximativă de 30.000 de lei a fost ridicată în vederea confiscării speciale.

 

One thought on “Șoferiță de 29 de ani, trasă pe dreapta de polițiștii botoșăneni. S-a ales cu dosar penal după un control în portbagaj

  1. Este vorba de Pamela sotia lui Laurentiu din strada Maramures numarul 8, cel care are stocuri de tigarete la ADVIS Shop din strada Marchian?
    Nu cred, ea are spate…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *