FOTO Patru bărbați prinși cu focuri de armă după ce au furat 20.000 de lei de la o bătrână

Bunicuța Gheorghița, 5 focuri de armă și un televizor vechi. Acestea sunt ingredientele unei povești cu final fericit, care a avut loc într-un sat din Mehedinți. Patru bărbați au pătruns în curtea unei bătrâne de 76 ani, singură, sub pretextul intenției de a cumpăra televizoare vechi.

În timp ce doi dintre ei i-au distras atenția și au ținut-o de vorbă, ceilalți au scotocit prin casă și au sustras suma de 20.000 lei, care reprezenta agoniseala de o viață a bunicii, păstrată pentru zile negre.
Imediat după ce și-a dat seama că banii lipsesc și a sunat la 112, dispecerul a direcționat patrula formată din Ionuț și Gică spre locul incidentului. În goana lor, colegii au observat un autoturism care se potrivea descrierilor și care circula din direcția opusă.
În ciuda semnalelor polițiștilor, fugarii au ocolit autospeciala de poliție și au mărit viteza. După câteva zeci de kilometri și 4 focuri de armă executate, șoferul a pierdut controlul volanului și a părăsit partea carosabilă. Imediat, cei 4 bărbați au luat-o la fugă însă Gică a fost pe fază și i-a imobilizat pe 3 dintre ei, în timp ce Ionuț s-a lansat într-o cursă de anduranță după cel de-a patrulea.
A tras și un foc de avertisment iar după mai multe sute de metri de alergare a reușit să îl prindă și pe al patrulea. Cei doi polițiști au avut rezultate notabile de-a lungul anului, reușind să găsească 3 minori dispăruți înainte să cadă pe mâna traficanților de carne vie, au prins autorul unui furt de auto și au ridicat în vederea confiscării muniție letală deținută ilegal.

Poate acestă ultima „ispravă” a polițiștilor le va aduce un loc în fruntea listei de salarii de lucrări de excepție, mult prea aglomerată de secretare, șoferi sau alte pile ale șefilor.

Sursa: Sindicatul Europol

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *