Locuri de muncă în sistemul bugetar. Ce instituții publice din Botoșani angajează

Mai multe instituții publice din Botoșani au scos la concurs posturi spre a fi ocupate. Primăria Municipiului Dorohoi, județul Botoșani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție vacante, de: muncitor calificat (2 posturi); paznic.. Vezi aici condițiile!

Liceul „Demostene Botez” din Truşeşti, Judeţul Botoşani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuție, vacante de secretar. Vezi aici condițiile!

Primăria Municipiului Dorohoi, județul Botoșani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante de muncitor necalificat (2 posturi), la Direcția Edilitare. Vezi aici condițiile!

Școala Gimnazială „Aristotel Crîșmaru” din Drăgușeni, județul Botoșani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea unui post contractual vacant de îngrijitor M. Vezi aici condițiile!

Primăria Oraşului Săveni, Judeţul Botoşani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de muncitor calificat, fochist. Vezi aici condițiile!

Staţiunea de Cercetare – Dezvoltare pentru Creşterea Ovinelor şi Caprinelor Popăuţi, din Răchiți, Judeţul Botoşani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de auditor. Vezi aici condițiile!

Centrul Județean de Resurse și de Asistență Educațională Botoșani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de șofer (0,5 post). Vezi aici condițiile!

Centrul Județean de Resurse și de Asistență Educațională Botoșani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de informatician (0,5 post). Vezi aici condițiile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *