10 elemente esențiale de machiaj pentru începători

Dacă sunteți un novice în ale machiajului și doriți să vă extindeți cunoștințele, ați ajuns în locul potrivit. Machiajul nu este o știință și absolut toți pasionații de machiaj au fost începători la un moment dat.

Pentru a obține aspectul unui machiaj perfect, tot ce trebuie să faceți este să exersați în mod regulat. Începeți cu pași mici, cum ar fi cum să folosiți rimelul sau cum să faceți un machiaj simplu de zi și apoi treceți la elementele mai complexe.

În acest articol, vom trece prin elementele de bază ale machiajului pentru începători, care ar trebui să se regăsească în trusa dvs.

Cu atât de multe produse de machiaj pe piață, de la ondulatoare de gene la o mulțime de pensule, poate deveni foarte confuz, mai ales pentru începători, să decideți ce produse aveți nevoie și cum să le folosiți. Așadar, înainte de a începe să exersați cu un tutorial de machiaj pentru începători, am adunat câteva dintre cele mai bune elemente esențiale de machiaj pentru geanta dvs.

Produse esențiale pentru geanta de machiaj

1. Cremă hidratantă

O cremă hidratantă este un produs esențial pentru trusa de machiaj. Acționează ca baza perfectă pentru machiajul dvs. O cremă hidratantă nu numai că vă hidratează pielea, dar formează și un strat protector între piele și produsele de machiaj. Găsiți o cremă hidratantă care să se potrivească tipului dvs. de piele și folosiți-o în mod regulat. Încercați întotdeauna să
utilizați una cu SPF, deoarece vă protejează pielea de daunele provocate de soare. Amintiți-vă -o bază netedă și curată este ideală pentru aplicarea impecabilă a machiajului.

2. Fond de ten

Fondul de ten este cheia pentru a obține o piele cu aspect perfect. Conform definiției sale, fondul de ten este un machiaj lichid sau pudrat aplicat pe față pentru a crea o culoare uniformă a tenului, a acoperi defectele și, uneori, pentru a schimba tonul natural al pielii. Fondul de ten, dacă este utilizat în cantitatea corectă și nuanța corectă, va fi foarte eficient pentru a ascunde cearcănele, petele, ridurile etc.

Îi dă chiar pielii un ton uniform și este un produs multifuncțional. Pe lângă faptul că oferă o nuanță uniformă, în vremurile de astăzi, fondul de ten are un rol mult mai benefic, pentru sănătatea pielii.

Deoarece există o mulțime de fond de ten disponibile pe piață și în diferite nuanțe, poate fi dificil să o găsiți pe cea care vi se potrivește perfect. Faceți cercetări despre care sunt cele mai bune fonduri de ten conform pielii dvs., pentru a afla totul despre ele, de la selectarea nuanței perfecte până la aplicarea sa.

3. Corector

Corectorul, după cum sugerează și numele, este folosit pentru a corecta / ascunde petele întunecate, acneea și cearcănele, oferindu-vă o piele impecabilă. Oferă un finisaj cu aspect Photoshop, pe care toată lumea și-l dorește, dar este un produs dificil de stăpânit.

4. Fard de obraz

Adăugați acea pată de culoare pe față cu un blush sau fard de obraz. Dacă este aplicat corect, un fard de obraz vă luminează și vă ridică instantaneu fața. Un punct important, de care trebuie să țineți cont atunci când cumpărați un fard de obraz, este să alegeți nuanțe care să vă completeze tonul pielii. Nu alegeți culori care să fie strălucitoare și prea puternice pentru pielea dvs., deoarece vor ajunge să vă facă să arătați ca un clovn. Alegeți o nuanță subtilă, care adaugă culoare și vă sculptează obrajii.

5. Paletă de fard de ochi

O paletă de farduri de ochi în culori neutre este o alegere perfectă pentru un începător în ale machiajului. Cu nuanțe de bază precum maro, auriu și crem, o paletă nude este perfectă pentru un aspect de machiaj natural. Este incredibil de versatilă și nu se va demoda niciodată.

6. Tuș

Duceți-vă machiajul la următorul nivel cu o linie de tuș. Un creion de ochi lichid dă formă ochilor dvs. și îi face să pară mai frumoși și structurați. Prin urmare, este o parte integrală a trusei de machiaj.

7. Rimel

Oferiți-le genelor mai mult volum și definiție cu un rimel. Un rimel vă poate transforma instantaneu ochii și vă poate face genele mai pline. În timp ce selectați un rimel, țineți întotdeauna cont de factori precum forma pensulei și consistența lichidului.

8. Pensule de machiaj

Pensulele joacă un rol important în aplicarea produselor de machiaj. Dar, ca începător, nu aveți nevoie de zeci de pensule în trusa de machiaj. Puteți începe cu câteva pensule de bază și un burețel de fond de ten.

9. Pudră

Pudra este un produs de excelență pentru geanta de machiaj. Este un produs versatil ce poate face minuni și vă este de ajutor, ori de câte ori aveți nevoie de o retușare rapidă. De asemenea, pudra este folosită pentru a vă sigila machiajul.

10. Ruj

Niciun machiaj nu poate fi complet fără ruj. Dacă sunteți începătoare în ale machiajului, optați pentru o nuanță nude, în funcție de nuanța  pielii dvs., pentru uz zilnic și un ruj roșu pentru evenimente și petreceri.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *