Prime consistente de Crăciun pentru angajații Lidl din Botoșani. Ce beneficii vor primi, în ”semn de mulțumire și apreciere pentru dedicare”

Lidl a lansat o nouă campanie de comunicare,”#BucuriaLidl înseamnă mai mult decât crezi!”,care aduce în prim plan unele dintre cele mai importante aspecte pe care Lidl, ca angajator, le oferă membrilor echipei sale: o carieră surprinzătoare și beneficii neașteptate, se arată într-un comunicat remis BotosaniNews.

Potrivit companiei, în luna decembrie 2020, Lidl va dubla prima de Crăciun și va oferi 800 de lei pentru angajații cu o vechime mai mare de 6 luni în companie și 400 de lei pentru cei care lucrează de mai puțin de 6 luni, în semn de mulțumire și apreciere pentru dedicarea de care au dat dovadă și în acest an, cu siguranță cel mai dificil de până acum, un an care ne-a reamintit cât de important este să avem grijă de noi și de cei dragi.

Totodată, la aceste beneficii se adaugă în luna decembrie și cadouri de Moș Nicolae pentru angajații care au copii cu vârsta de până la 14 ani.

Investiția totală a retailerului în aceste prime de Sărbători pentru echipa Lidl este de peste 11 milioane de lei.

Mai mult, în luna septembrie a introdus o asigurare de viață care acoperă atât cazurile de accident, cât și cele de îmbolnăvire și care este valabilă oriunde în lume. Totodată, din grijă pentru oameni și pentru toți membrii familiei Lidl, retailerul a introdus în asigurarea pe care le-o oferă angajaților săi, servicii speciale care au acoperire și în cazul îmbolnăvirii ca urmare a infectării cu virusul SARS – CoV-2.

Cei care își doresc să se alăture echipei Lidl sunt invitați să vadă joburile disponibile pe cariere.lidl.ro., se mai arată în comunicatul Lidl.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *