Strada Viilor din municipiul Botoșani va fi modernizată anul viitor. Anunțul făcut de primarul Cosmin Andrei

dale Eltrans BotosaniStrada Viilor din municipiul Botoșani va fi modernizată anul viitor. Anunțul a fost făcut de primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, care a declarat că pe lângă scoaterea dalelor de tramvai și reabilitarea infrastructurii rutiere, în zonă vor fi realizate și locuri de parcare.

Anul viitor vom intra cu reabilitarea străzii Viilor, unde intenționăm suplimentar, pe lângă infrastructura rutieră pe care să o refacem acolo prin scoaterea dalelor de tramvai, să amenajăm și locuri de parcare”, a precizat Cosmin Andrei.

Lucrarea a fost prinsă în bugetul din acest an, însă nu a mai fost realizată.

Dacă am fi început acum, strada ar fi fost impracticabilă. Vine iarna și nu mai putem facem nimic, de aceea vom intra anul viitor pe acea stradă”, a precizat primarul municipiului Botoșani. 

One thought on “Strada Viilor din municipiul Botoșani va fi modernizată anul viitor. Anunțul făcut de primarul Cosmin Andrei

  1. Sigur asta ne va crește nivelul de trai… Dar de, trebuie ca orice botoșănean să aibă vreo două locuri de parcare fix sub fereastră, să auzim zăngănit de chei fixe, bătăi de ciocan, manele din difuzoare auto (conform normelor europene, nu? Europa parcă interzice locuri de parcare la o distanță mai mică de 50 de metri de geam, dar noi ba suntem acolo, ba nu suntem). Dar orice se face, se poate desface, nu? Și Donald a fost câștigător vreo două zile…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *