FOTO Accident cu două mașini! Patru persoane au fost rănite

Un accident rutier a avut loc, în noaptea de luni spre marți, pe raza localității sucevene Bălcăuți (zona Ratoș). Mihalache Daniel Andrei de 37 ani din  C-lung Moldovenesc, în timp ce conducea autoturismul marca Opel Astra dinspre Suceava către Siret, pe DN 2 în zona Ratoș, s-a angajat într-o depășire neregulamentară a altui autovehicul, încălcând marcajul continuu, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu auto. marca VW Polo  condus regulamentar de către Boar Costel de 72 ani din  Suceava.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a  onducătorului auto Boar Costel care a fost transportat la Spitalul Boli Cronici Siret unde a fost diagnosticat cu „TCC prin accident rutier și plagă occipitală stânga”, după care a fost transferat la Spitalul Județean Suceava pentru investigații suplimentare. În autoturismul marca VW POLO se afla în calitate de pasager minorul Ilie C. de 15 ani din Suceava care a suferit leziuni ușoare și a fost transportat la UPU Suceava fiind diagnosticat cu „TCC minor nivel 1, entorsă coloană cervicală, contuzie toraco abdominală, traumatism antebraț și coapsă stângă”. Alți doi pasageri au suferit leziuni minore și au fost duși la spital.

Ambii conducători auto au fost testați cu  aparatul etilotest rezultatul fiind negativ și le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcolemiei. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *