Consilierii locali USR, apel către primarul Cosmin Andrei

Luni, 23.11.2020, a avut loc o ședință extraordinară a Consiliului Local Botoșani. Pe ordinea de zi au fost două proiecte, ambele necesitând avizul obligatoriu al comisiilor de specialitate 1,4 și 5.

Președintele comisiei 1 a anunțat în ședință că membrii comisiei s-au întrunit și au dat aviz favorabil celor doua proiecte. Supriza însă a fost că deși este singurul membru cu pregătire economică din această comisie, Raluca Curelariu (consilier local USR)  nu a fost convocată la lucrările comisiei, se arată într-un comunicat al USR.

Conform legii, este obligatorie convocarea tuturor membrilor comisiei. Consilierul local USR Raluca Curelariu este membru al comisiei 1 – Studii, prognoză economico – socială, buget, finanţe, administrarea domeniului public şi privat al municipiului Botoşani.

Aceasta și-a manifestat suprinderea față de aceste practici și a solicitat să fie consemnat în procesul verbal faptul că nu a fost convocată la lucrările comisiei. În plus, Raluca Curelariu a anunțat că își rezervă dreptul de a întreprinde toate demersurile legale pentru a preveni astfel de situații.

USR face apel la primarul Cosmin Andrei să descurajeze orice practici ce nu sunt conforme regulamentelor și prevederilor legale în vigoare, se mai precizează în documentul USR Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *