FOTO Imagini în exclusivitate de la accidentul din Botoșani în care o femeie a murit. Mesaj plin de revoltă al fiului acesteia

O femeie de 48 de ani și-a pierdut viața într-un accident, vineri, la Hilișeu Horia. Tragedia a avut loc în satul Iezer, comuna Hilișeu-Horia, pe drumul DC 78. Femeia mergea pe marginea drumului, pe sensul opus de mers, iar la un moment dat a fost lovită de o mașină condusă de un bărbat de 42 de ani, din Botoșani, care se îndrepta spre Dorohoi.

Impactul a fost puternic, femeia fiind proiectată la câțiva metri. La fața locului a ajuns un echipaj de la ambulanță, însă nu au mai putut să o salveze.

Vă dau mesaj să se vadă ce șoferi sunt în România, mai exact în Botoșani, cel care a izbit-o cică „Am izbit-o că mergea pe mijlocul drumului” eu nu prea cred că dacă o lua de pe mijlocul drumului el își sfărâma mașina în aripă, oglindă și portiera față dreapta, vreau să se afle adevărul și sunt dispus să dau orice declarație și continui orice proces ca acel om să își plătească greșelile”, ne-a mărturisit fiul femeii.

Polițiștii au început o anchetă. Șoferul are dosar pentru comiterea infracțiunii de ucidere din culpă. Acesta nu era băut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *