FOTO Cosmin Andrei a prezentat echipa cu care va lucra patru ani la Primăria Botoșani. Ce atribuții vor avea viceprimarii și cine este noul administrator public!

Primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, și-a prezentat oficial, într-o conferință de presă, echipa cu care va lucra în cei patru ani la primărie. Acesta a anunțat noul administrator al Primăriei Botoșani, în persoana lui Mircea Magdalena și pe cei doi viceprimari Liviu Toma și Bogdan Buhăianu.

Totodată, au fost prezentate și atribuțiile celor doi viceprimari.

Viceprimarul Bogdan Buhăianu a declarat că vine cu entuziasm în Primăria Botoșani și este convins că alături de echipa cu care va lucra vor fi duse la îndeplinire proiectele pentru botoșăneni. 

Există entuziasm în primărie, există un suflu nou, un suflu de putere de muncă. Sunt convins că alăuturi de domnul primar și colegii mei, viceprimarul Liviu Toma și administratorul public vom duce la îndeplinire proiectele pe care le avem pentru botoșăneni și vom demonstra că posturile  pe care le ocupăm astăzi sunt meritorii și putem să facem treabă pentru Botoșani”, a precizat Buhăianu.

Acesta se va ocupa de domenii precum salubrizare, spații verzi, cadastru, în timp ce viceprimarul Liviu Toma de edilitare, asistență socială, poliție locală. 

Cosmin Andrei a precizat că noul administrator public, Mircea Magdalena, va ocupa postul începând de luni, 23 noiembrie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *