Autorul crimei de la Tudora, arestat preventiv. Botoșăneanul și-a ucis cumnatul. Vezi cine este agresorul!

Bărbatul care a produs crima de joi seară de la Tudora a fost arestat preventiv. Este vorba de Gheorghe Macovei, un bărbat de 64 de ani, care, pe fondul unui conflict spontan, și-a ucis cumnatul, cu 20 de ani mai tânăr decât el.

Tribunalul Botoșani a emis pe numele lui Gheorghe Macovei un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile sub acuzația de omor calificat.

Solutia pe scurt: Admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani formulată în dosarul nr. 1351/P/2020. În temeiul art.226 Cod procedură penală raportat la art.202 alin.1 şi 3, art.223 alin. 2 Cod procedură penală dispune arestarea preventivă a inculpatului Macovei Gheorghe pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 21 noiembrie 2020, până la data de 20 decembrie 2020 inclusiv. În temeiul art. 230 Cod procedură penală dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului Macovei Gheorghe. În baza art.275 alin.3 Cod procedură penală cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Suma de 627 lei reprezentând onorariul pentru asistenţă juridică din oficiu se achită Baroului Botoşani din fondurile Ministerului Justiţiei. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în şedinţa camerei de consiliu din data de 21 noiembrie 2020, ora 14:50.

Fapta s-a petrecut joi seară, însă a fost descoperită vineri,  Unul din vecini a sesizat că ceva nu este în regulă în gospodăria unde locuiau cei doi bărbați și a informat medicul de familie. Acesta a trimis asistenta comunitară la domiciliul celor doi și a sunat la 112 pentru a sesiza și Poliția.

 

Crimă după crimă la Botoșani! Un bărbat a fost ucis de cumnatul său

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *