Doi copii din Botoșani, a căror mamă a murit într-un incendiu, au nevoie de ajutor

Cei doi copii ai femeii de 42 de ani din Burlești- Unțeni care și-a pierdut viața vineri într-un incendiu care i-a cuprins locuința au nevoie de ajutorul semenilor.

O fetiță de 11 ani și un băiețel de 13 ani au rămas orfani, după ce și tatăl lor încetase din viață în urmă cu mai mulți ani. Acum, ei nu mai au nici părinți, dar nici haine sau alte bunuri, toate arzând o dată cu casa.

Botoșăneanca Diana Elena Grădinariu le-a făcut, duminică, o vizită celor doi copii, iar, după ce a văzut cum trăiesc aceștia, a lansat un apel public de ajutor. 

Acum 2 zile le-a ars căsuța si mama în interior fiind bolnavă de cancer și imobilizată la pat… tatăl copiilor mort de cancer acum 4 ani din păcate… Copilași au rămas fără nimic, dar mai ales au rămas fără nici un părinte alături… acum sunt în grija unei doamne cu suflet mare care a avut grijă de ei si înainte de nenorocire, fiind niste copii cu o situație foarte grea ,nevoiți să își câștige singuri painea…  Cosmina are 11 anișori iar Adi 13 … Cine îi poate ajuta cu alimente, hainute poate chiar un telefon sau o tabletă pentru a face si ei scoala online ,deocamdată li se dă doar fișe ca să nu piardă anul în totalitate … Copiii locuiesc în comuna Unțeni sat Burlești Județul Botoșani. Pentru alte detalii mesaj în privat sau chiar în secțiunea de comentarii...”, a spus tânăra. 

 

Tragedie la Botoșani!O femeie de 42 de ani a ars de vie în propria casă

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *