Valeriu Iftime, o nouă reacție fabuloasă după remiza cu CS Universitatea Craiova. „Sunt frate de cruce cu el. Mă omoară!”

Foto: telekom sport

Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani, a avut o nouă reacție fabuloasă după ce gruparea sa a remizat cu CS U Craiova, scor 0-0, în etapa 11 din Liga 1.

Meciul FC Botoșani – CS U Craiova s-a terminat la egalitate, scor 0-0, iar patronul echipei antrenate de Marius Croitoru a reacționat la adresa unui jucător din lotul moldovenilor. Omul de afaceri crede că FC Botoșani ar fi putut câștiga meciul cu CS U Craiova, chiar dacă echipa sa a avut probleme de lot din cauza cazurilor de COVID-19. Totodată, Valeriu Iftime a avut o replică amuzantă pentru Eduard Pap.

„Marius a fost acolo, era supărat, e vulcanic  A fost un meci bun, s-a jucat frumos, Craiova n-a putut să ne bată şi n-a avut nicio ocazie de gol. Cu Pap sunt obişnuit, sunt frate de cruce cu el, adică el oricând poată să mă pună în palton de lemn, mă omoară pur şi simplu. Şi-a făcut treaba, a greşit o dată, ăsta e jocul. Când vrei să joci cu pase de la portar cum vrea Marius Croitoru, e greu. Mai apar şi greşeli, a greşit o dată, asta e”, a spus patronul lui FC Botoşani.

Valeriu Iftime, dezamăgit după remiza cu CS U Craiova. „Puteam să câștigăm!”

„După joc, chiar puteam să câştigăm. Am avut două ocazii mai bune decât ei. Având în vedere că am jucat cu Askovski, Chalkiadakis în atac şi încă două piese moarte, e un punct bun. S-au văzut doi, trei jucători excepţionali, Ongenda cu Denis, cu Florescu, Chindriş care sunt fotbalişti. Bine că suntem aici, că n-am luat bătaie, noi nu cu Craiova trebuia să facem puncte, ci cu UTA şi cu Chindia.

Arbitrajul a fost excepţional, cu un asemnea arbitru facem economie, nu ne mai trebuie VAR, un arbitru perfect. A lăsat jocul să curgă. Interesant e că jucătorii se opreau, neştiind că un arbitru care are minte lasă jocul să curgă”, a declarat Iftime după meci.

Sursa: Pro Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *