Noul manager al Spitalului Județean: Sunt un om și voi lucra pentru oameni

Noul manager interimar al Spitalului Județean de Urgență „Mavromati” Botoșani, Doina Caba, crede că va gestiona eficient activitatea unității spitalicești, având în vedere pandemia. Aceasta spune că experiența pe care a acumulat-o de-a lungul anilor la conducerea unităților spitalicești din mediul public și privat o vor ajuta să gestioneze această perioadă grea din punct de vedere epidemiologic.

„La propunerea doamnei președinte, având în vedere situația sanitară din țară și  gândindu-mă că toată experiența mea din toate spitalele în care am activat, din domeniul public și privat, am acceptat să fiu manager la Spitalul Județean. Cunosc Spitalul Județean, pentru că am lucrat în cadrul lui și împreună cu personalul și cu actuala conducere să facem ca pacienții să fie bine tratați și mulțumiți de serviciile noastre. Sunt un om și voi lucra pentru oameni”, a declarat Doina Caba,

Numirea noului manager interimar este pe o perioadă de trei luni,  până la ocuparea postului prin concurs și numirea unui titular. Doina Caba a mai activat în conducerea mai multor unității sanitare – Spitalul Județean de Urgență „Mavromati”, Spitalul Municipal Dorohoi, Spitalul de Pneumoftiziologie Botoșani – iar până astăzi a ocupat funcția de manager de calitate a Spitalul „Bethesda” Suceava.

Decizia survine ca urmare a intrării în vigoare a demisiei actualului manager interimar, medicul Radu Malancea, începând cu data de 21 noiembrie, dar și a Hotărârii Consiliului de Administrație al Spitalului Județean, prin care s-a propus încetarea mandatului de management a medicului Livia Mihalache.

 

One thought on “Noul manager al Spitalului Județean: Sunt un om și voi lucra pentru oameni

  1. Exista prezumtia ca pot acorda nota 10 presedintei c.j. – desi pentru mine pisdeul este tot ceea ce poate fi mai detestabil in tara.
    Promitator noul manager si pare ca nu a evoluat in cariera sprijinit de carnetul de partid.
    Ar fi extraordinar daca va avea si performante in acest colos care este spitalul judetean.
    Poate avem o sansa …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *