FOTO! Manager nou la Spitalul Județean ”Mavromati”. Cine a fost numit la conducerea unității spitalicești

Doina Caba este noul manager al Spitalului Județean ”Mavromati”. Numirea a fost făcută de conducerea Consiliului Județean, după ce medicul Radu Malancea și-a depus demisia, vineri, din funcție.

Doina Caba, care este de profesie economist, a fost prezentată presei de președintele Consiliului Județean, Doina Federovici. Aceasta a mai avut funcții de director economic la Spitalul municipal Dorohoi, Spitalul TBC, Spitalul de Psihiatrie, Spitalul Darabani, dar și la Spitalul Județean.

Mandatul este pe o perioadă de trei luni. Deși era cu concurs, medicul Livia Mihalache a fost revocată din funcție.

Conform legislației în vigoare și având în vedere carențele în activitatea managerială a doamnei doctor Livia Mihalache, care a fost manager în debutul pandemiei, în starea de urgență, am cerut un punct de vedere de la Consiliul de Administrație al Spitalului Județean «Mavromati». Consiliul de Administrație s-a întrunit, a analizat documentele, atât cele existente la nivelul Spitalului Județean, cât și cele solicitate de la Direcția de Sănătate Publică și a emis o hotărâre prin care se propune revocarea din funcție a doamnei doctor Livia Mihalache. Hotărârea a fost transmisă Consiliului Județean astăzi, în jurul prânzului, am analizat-o și, în consecință, am decis că mandatul doamnei Livia Mihalache să înceteze, iar funcția să fie preluată, începând de mâine, de doamna economist Doina Caba. Este un foarte bun profesionist și am convingerea că Spitalul Județean este pe cea mai bună mână”, a declarat Doina Federovici. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *