Experiența prin care a trecut o femeie din Botoșani la Spitalul de Recuperare. „COVID, virusul care mi-a dat o lecție importantă”

O femeie din Botoșani, care a fost infectată cu virusul COVID-19 și a fost nevoită să stea internată în spital, a povestit pe rețelele de socializare experiența prin care a trecut în ceea ce privește comportamentul personalului medical. Elena Prisăcăreanu spune că infecția cu noul coronavirus a reprezentat pentru ea o lecție importantă.

COVID…..virusul care mi-a dat o lectie importanta!!! Am avut ghinionul sa il contactez ,dar in acelasi timp cel mai mare NOROC sa ajung la SPITALUL DE RECUPERARE BOTOSANI .Aici am intalnit doctori buni,devotati si implicati !!! Dar ce ma fascinat pe mine au fost acele fiinte minunate de la etajul 2 “doamnele asistente”.Oameni buni aceste doamne mi-au fost mama si sora ,m-au tinut de mana ca pe copilul lor mi-au oferit atat de mult suport cand ma simteam pierduta.Sunt niste fiinte atat de muncitoare,iti fac tratamentul cu atat de mult interes si vor ca totul sa fie bine, zumzaie ca niste albinute prin saloane si chiar lupta ca sa faca pacientii sanatosi.Lupta ptr fiecare pacient in parte, pun suflet ptr fiecare pacient.Am tot respectul din lume pentru ele si sa stiti oameni buni ca se poate si la noi sa avem parte de oameni minunati. Multumesc :Mirela,Georgiana,Irina,Tuca,Stela si restul colectivului”, a fost mesajul botoșănencei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *