Mihaela Huncă, demersuri pentru alocarea de bani din fondul de rezervă al Guvernului pentru finalizarea Spitalului de Boli Paliative. Apel făcut și către politicienii locali

Deputatul Pro România, Mihaela Huncă, va face demersuri pe lângă Guvern pentru alocarea de bani din fondul de rezervă în vederea finalizării și punerii în funcțiune a Spitalului de Boli Paliative din municipiul Botoșani.

Mihaela Huncă, care candidează pentru un nou mandat la Camera Deputaților, a declarat că acest spital trebuie neapărat pus în funcțiune pentru bolnavii COVID, având în vedere că dotările sunt conform secțiilor de terapie intensivă.

Eu propun în zilele următoare, împreună cu cei de la primărie, dacă îmi vor acorda ajutorul, să fac solicitare ca din fondul de rezervă să fie alocați bani pentru situații urgente, și consider că spitalul de boli paliative este o situație de urgentă a municipiului, dar și a județului Botoșani. Sunt destule paturi de care ar putea să beneficieze bolnavii noștri. (…) Să ne unim forțele și să aducem la Botoșani acei bani pentru a  finaliza spitalul de boli paliative, iar  eu încep acest demers”, a spus Mihaela Huncă.

Parlamentarul a făcut un apel către toți oamenii politici din județ să sprijine acest demers, de a aduce bani în județ din fondul de rezervă pentru finalizarea spitalului. Construcția spitalului este aproape gata, însă obiectivul nu poate fi pus în funcțiune, întrucât nu există utilități racordate, sarcină ce cade la Primăria Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *