Apel umanitar! Un cunoscut jurnalist din Botoșani, diagnosticat cu o boală rară, are nevoie de susținere financiară pentru a putea beneficia de tratament

Cunoscutul jurnalist Radu Doruleț, care a lucrat peste 15 ani în principalele instituții media din Botoșani, a fost diagnosticat cu o boală rară, iar acum are nevoie de susținere financiară pentru a putea beneficia de tratament.

Botoșăneanul în vârstă de 50 de ani, care în prezent este consilier în Ministerul Afacerilor Interne, suferă de scleroză laterală amiotrofică (SLA), o boală neurodegenerativă progresivă care implică afectarea atât a neuronului motor central, cât şi a celui periferic.

Diagnosticul a fost pus în urma unor investigații care au durat aproape șase luni și au fost făcute de medici specialiști de la mai multe clinici din București.

Pentru a face ca evoluția bolii să fie întârziată, Radu Doruleț are nevoie de susținere financiară pentru procurarea unui medicament și tratament de specialitate. 

Medicamentul, care este unul intravenos, se numește Edaravone și vânde sub numele de marcă Radicava și Radicut. Tratamentul pe o perioadă de șase luni costă cel puțin 15.000 de euro, dacă medicamentul este procurat de la producătorul japonez. Radu Doruleț nu dispune de acest bani și poate fi ajutat prin intermediul Asociației Salvează o inimă, al cărei președinte este Vlad Plăcintă.

Cei care pot și vor fi îl sprijine pe apreciatul jurnalist botoșănean pot dona direct prin transfer bancar în urmatoărele conturi ale Asociației Salvează o inimă, cu mențiunea donație pentru Radu Doruleț:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Cont CHF: RO 12 BTRL CHF CRT 00 W828 7001

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com