5 elemente esențiale de decor pe care ar trebui să le aibă fiecare casă

Dacă ați fost proprietar de locuință sau chiriaș pentru orice perioadă de timp, atunci probabil că aveți acele accesorii care vă fac să vă simțiți ca acasă.

Există anumite accesorii la care apelăm din nou și din nou pentru a crea un spațiu confortabil și primitor. Așadar, astăzi, vă enumerăm cele 5 elemente esențiale ale decorului casei, pe care fiecare casă ar trebui să le dețină.

1. Perne decorative

Probabil că accesoriul de decor pentru casă #1 pe care ne bazăm pentru a crea o atmosferă confortabilă este perna. O pernă decorativă poate face instantaneu ca un spațiu să se simtă stilat și confortabil.

Atât practice, cât și frumoase, pernele decorative pot fi așezate pe scaune și canapele, în coșuri și pe bănci pentru a adăuga acel factor wow. Indiferent dacă sunt luminoase și îndrăznețe, sau subțiri și neutre, pernele decorative sunt o necesitate în crearea unui spațiu elegant și confortabil – atât în ​​interior, cât și în exterior.

2. Pături

La fel ca pernele decorative, păturile sunt unul dintre accesoriile noastre preferate. Indiferent dacă le așezați pe o canapea, un scaun sau într-un coș, le puteți stiliza mai multe moduri pentru a se potrivi cu estetica casei dvs. Pliate, drapate sau agățate, puteți așeza pături peste brațul unei canapele sau fotolii, pe spatele oricărui scaun, pe o bancă, pe capătul unui pat sau agățate peste marginea unui coș.

Practicalitatea unei pături, plus căldura generală pe care o evocă, o fac un accesoriu clasic pentru casă.

3. Covorașe mici

Unul dintre cele mai trecute cu vederea, dar fără îndoială esențiale, accesorii pentru casă este un covor. În timp ce majoritatea dintre noi petrecem o cantitate excesivă de timp în căutarea covorului perfect pentru camera de zi sau dormitorul nostru, și covorașele mici fac parte la fel de mult în crearea unui spațiu confortabil.

Fie că este un simplu covor de bun venit la ușa din față, un covor mic într-o intrare, sau un covor elegant pentru baie, aceste mici textile sub picioare creează un nivel subestimat de confort, care este adesea subutilizat. Acest strat suplimentar adaugă dimensiune și interes vizual – ambele esențiale pentru crearea unui spațiu primitor.

4. Decor de perete

Arta este cu siguranță în ochiul privitorului. Nu puteți fi niciodată prea creativ când este vorba de amenajarea acestui element esențial al casei: pereții.

Indiferent dacă vă plac piesele tradiționale, cum ar fi un ceas de perete, o oglindă sau o ramă cu un tablou din ulei sau acrilic pe pânză, sau ceva ceva mai boho sau modern, cum ar fi macrame, țesături de perete, tapițerii, decorul de perete este o necesitate în crearea unei case elegante.

5. Plante verzi sau flori

Real sau artificial, plantele și elementele verzi naturale aduc un spațiu la viață.

Aducerea exteriorului înăuntru ne ajută să ne simțim mai relaxați și mai conectați la natură. Plantele reale au, de asemenea, avantajul suplimentar de a curăța aerul, care poate de multe ori să conțină toxine, mai ales după o iarnă lungă și rece. Deci, deschideți ferestrele, lăsați aerul curat să intre și adăugați ceva verdeață sau flori în casa dvs.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *