Comunicat de presă: Training în cadrul proiectului ,,Cooperare transfrontalieră între serviciile de salvare și apărare împotriva incendiilor”

 

 

 

 

 

 

                                                                                                                                          

            În zilele de 9 și 10 noiembrie 2020,partenerii proiectului ,, Cooperare transfrontalieră între serviciile de salvare și apărare împotriva incendiilor”,cod ENI 2SOFT/4.2/89 – comuna Vlădeni ,  județul Botoșani(RO) și orașul Novoselița – Ucraina au  organizat un training în scopul instruirii profesionale a pompierilor voluntari , membri ai grupului țintă al proiectului transfrontalier. Au participat la discuțiile și antrenamentele programate 24 din cei 30 membri ai grupului țintă prezenți în sălile de conferință. Acest eveniment specializat a fost organizat online, ca urmare a restricțiilor existente în cele două state datorate Sars Cov 2. In prima zi a training-ului au asistat și consilierii locali ai comunei Vlădeni, aleși la scrutinul electoral din 27 septembrie a.c. și alți factori interesați.

       Valoarea totală a proiectului este de 331.100 euro, în echivalent 1.602.358 lei, din care asistența financiară nerambursabilă a Uniunii Europene este de 297.990 euro (1.442.122 lei).  Proiectul se implementează în România, jud. Botoșani, comuna Vlădeni și în Ucraina, orașul Noua Suliță pe o durată de 12 luni.

    Detalii suplimentare se pot obține de la  Gheorghe Ciobanu, manager  comunicare,

tel:  0741-200304,fax. 0231551500, e-mail [email protected].

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *