Spitalul de Boli Cronice și Îngrijiri Paliative din municipiul Botoșani nu poate fi pus în funcțiune. Vezi motivul!

foto adevarul

Spitalul de Boli Cronice și Îngrijiri Paliative din municipiul Botoșani nu va putea fi pus în funcțiune, întrucât nu sunt realizate racordurile la utilități și nici lucrările aferente sistematizării verticale și construcția corpului de legătură între construcția existentă și construcția nou realizată, lucrări care cad în sarcina Primăriei Botoșani spre a fi realizate. Acesta este răspunsul dat de Compania Națională de Investiții Comitetului Județean de Urgență Botoșani, care a solicitat predarea construcției pentru a putea fi folosită pentru bolnavii COVID.

Termenul propus de constructor pentru finalizarea lucrărilor de execuție aferente este 20 decembrie 2020, însă recepția nu va putea fi realizată din motivele invocate mai sus.

Aceste aspecte conduc la decalarea termenului propus și imposibilitatea punerii în funcțiune”, se arată în documentul CNI. 

Potrivit sursei citate, fără realizarea acestor lucrări nu se pot obține avizele de funcționare ale ISU și DSP. Stadiul fizic de realizare a lucrărilor este de 95%, iar cel al dotărilor spitalului de 60%.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *