FOTO Tragedie! Doi bărbați morți într-un accident cumplit

Doi bărbaţi au murit în urma accidentului violent produs marţi dimineaţă pe DN 15 D, în localitatea Buhăeşti din judeţul Vaslui. La sosirea echipajelor de intervenţie, două victime au fost găsite încarcerate. Este vorba de doi bărbaţi, de 50, respectiv 52 de ani, care se aflau într-un autoturism Matiz. În urma impactului deosebit de violent, maşina a fost aruncată în afara părţii carosabile, rămânând suspendată pe cupolă, scrie Adevarul.ro.

Cadrele medicale de la Ambulanţă sosite la faţa locului aveau să constate că una dintre victime este chiar soţul uneia dintre colegele lor, o asistentă medicală din cadrul Staţiei de Ambulanţă Negreşti.  Soţul asistentei se îndrepta alături de un coleg spre Vaslui. Amândoi au pierit în accident. Cadrele medicale au făcut eforturi uriaşe pentru a-i salva pe cei doi răniţi, însă manevrele prelungite de resuscitare au rămas fără răspuns. Colegii asistentei medicale sunt în stare de şoc, femeia îşi pierduse mama în urmă cu un an în urma unui accident nefericit.

Garda II Negreşti din cadrul Detaşamentului de pompieri Vaslui a intervenit cu o autospecială de stingere echipată cu modul pentru descarcerare, o ambulanţă SMURD tip B2 (EPA) şi echipaje specializate la un accident rutier produs pe DN 15D, în localitatea Vultureşti, comuna Vultureşti. În accident au fost implicate două autoturisme şi trei persoane. În sprijinul pompierilor negreşteni, la faţa locului a fost deplasată şi o ambulanţă tip B1 aparţinând SAJ Vaslui. La sosirea echipajelor de intervenţie au fost găsite două victime încarcerate, aflate în stare de inconştienţă. Concomitent cu operaţiunile pentru descarcerare, au fost efectuate şi manevre de resuscitare. După aproximativ 15 minute, victimele au fost descarcerate, continuându-se protocolul de resuscitare. Din nefericire, cele două victime nu au răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul acestora. Cea de-a treia persoană implicată în accident a suferit leziuni minore, aceasta fiind preluată de echipajul de pe ambulanţa aparţinând SAJ Vaslui”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui.

Citeste mai mult: adev.ro/qjxj7m

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *