Veste incredibilă pentru doi copilași din Botoșani: vor avea, în sfârșit, lumină în căsuța lor. Visul lor era să se uite la desene animate

Cei doi copilași de patru și doi ani, din comuna Tudora, care sunt crescuți într-o sărăcie lucie, vor avea, în sfârșit, curent electric. Acest lucru este posibil datorită polițistei de frontieră Simona Elena, care a demarat o campanie de ajutorare a acestora. Avel și Iacob sunt crescuți de mama lor, Tabita Penina Banu, în timp ce tatăl este plecat la muncă. Familia trăiește într-o căsuță sărăcăcioasă, care în vară a fost afectată de un incendiu.

În timp ce unii au promis, promit și se lauda cu munca altora că vor ajuta cu conexiunea și vor aprinde becul in comuna Tudora la cei doi juniori (Abel și Iacob de 4 si 2 anisori) ai lui Tabita Penina Banu-care au primit cu ajutorul d-voastra, tableta, Tv, alimente hainute și cele necesare, atunci când i-am descoperit în luna iulie 2020, astazi am primit un telefon de la EON care mi-a bucurat inima. Vor avea lumina!!! Se va aprinde lumina si în casuta lor.  In sfarsit după 3 luni în care m-am implicat trup și suflet, am depus o muncă colosala, am facut toate demersurile necesare și personal am scos actele de la Primăria Tudora și am depus la Eon cele necesare deoarece nu aveau acte de nici un fel pe casa, au primit avizele favorabile și in sfarsit și proiectul pentru conexiunea luminii este gata.Mai mult decât atât, nu mai au de achitat nici o factură restanta și suma era undeva la peste 3000 ron)”, spune Simona Elena.

Reprezentanții Delgaz Grid vor ajunge vineri la locuința respectivă să faca toate bransamentele și instalația electrică interioară și exterioară. 

„ Visul lui Abel de a se uita la desene animate la televizor impreuna cu fratiorul lui Iacob se va indeplini. Le mulțumim din inima tuturor. Le multumesc si celor de la Asociația Sânge pentru România Suceava care au sprijinit aceasta familie cu cele necesare”, adaugă Simona Elena.

Cei care doresc să ajute în continuare pe cei doi fratiori de 2 și 4 anisori ii găsiți în satul Tudora, comuna Tudora (langa Magazin La Lesuca- intrebati de familia Agache) sau o pot contacta direct pe mama lor: Tabita la nr. de telefon:0745547214/ 0755419707.

One thought on “Veste incredibilă pentru doi copilași din Botoșani: vor avea, în sfârșit, lumină în căsuța lor. Visul lor era să se uite la desene animate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *