Un șofer din Botoșani a făcut accident în timp ce era urmărit de un echipaj de poliție. S-a ales cu dosar penal și a primit două amenzi usturătoare

politie rutiera noapteaUn tânăr din Botoșani a făcut accident în timp ce era urmărit de un echipaj de poliție. Luni, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani, în timp ce se aflau pe drumul european DE 58, pe raza localității Hudum, au efectuat semnal de oprire  unui autoturism condus de un tânăr de 21 de ani, din comuna Vlădeni.

Întrucât acesta nu a respectat indicațiile polițiștilor și și-a continuat deplasarea, s-a procedat la urmărirea sa până pe raza localității Huțani, unde a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un stâlp din beton de pe marginea părții carosabile.

 În urma impactului au rezultat doar pagube materiale.

Fiind testat cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată a fost de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului. De asemenea, tânărul a fost sancționat cu amendă în cuantum de 2320 de lei pentru nerespectarea prevederilor O.U.G 195/2001 și cu amendă în cuantum de 1.000 de lei pentru nerespectarea restricțiilor de circulație”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *