Cum creezi un living modern cu personalitate cu tapet și tablouri

Amenajarea unui living modern este o sarcină plăcută şi provocatoare. Selectarea pieselor de mobilier şi a accesoriilor decorative, potrivirea culorilor şi asocierea decoraţiunilor sunt câteva dintre aspectele pe care trebuie să le ai în vedere, pentru a crea ambientul cald şi primitor.

Iată câteva aspecte de care poţi ţine seamă pentru a crea un spaţiu cu personalitate.

Selectează corect mobilierul

Piesele de mobilier trebuie selectate în funcție de dimensiunea încăperii. Este important să creezi senzația de spaţiu. Ai grijă ca lumina naturală să nu fie obturată în niciun fel. Pentru a avea siguranța că achiziţionezi corpurile potrivite orientează-te către piese cu design minimalist. Alege mobilier în nuanțe cât mai deschisă, dacă încăperea nu este una foarte spațioasă. În cazul livingurilor mari te poţi orienta către culorile puternice. Selectează corpuri cu fețe lucioase şi  finisaje minimaliste, astfel imprimi aspectul modern mult dorit.

Canapeaua este una dintre piesele dominante din living. Pentru a crea  echilibru estetic, selectează o canapea cu design minimalist, în culori neutre, dacă vrei un living cuminte sau în nuanțe vibrante dacă vrei să te bucuri de dinamism.

Acordă atenţie accesoriilor! 

Accesoriile sunt elementele cheie care conferă personalitate încăperii. Sunt câteva detalii simple care pot conferi notorietate unui living sofisticat. Dacă mulți tind să se limiteze la perne decorative, covoare şi perdele, noi o să ne focusăm atenţia asupra tapetului şi a tablourilor. 

Tapetul este vedetă în livingurile moderne. Un perete decorat cu tapet este unul care conferă volum, personalitate şi rafinament încăperii. Poţi crea contraste cu ajutorul acestuia sau, dimpotrivă, poţi crea senzaţie de spaţiu. Pentru a beneficia de avantajele tapetului este important să selectezi materiale de foarte bună calitate.  Indiferent că vrei să îmbraci uşa camerei de la living sau un perete,  alege-l cu atenţie. Când vine vorba de cromatică, doar imaginaţia te poate limita. Dovido.ro vine cu o varietate mare de fototapet din care poţi selecta pe cel care ţi se potriveşte. Pot aduce iarna mai aproape cu ajutorul unui fototapet, cu munţi acoperiţi cu zăpadă, sau un colţ de primăvară, sau un peisaj de junglă. Poți alege tapet cu imagini abstracte, motive florale sau texturi industriale. 

Tablourile continuă să fie accesorii expresive care conferă personalitate încăperilor în care sunt montate. Opţiunile sunt numeroase, de la tablourile realizate pe pânză lungi, care completează în mod elegant un perete, la tablouri tip panouri care construiesc imagini unitare. Pentru că vorbim de living modern şi soluţiile sunt diversificate. Materialele recomandate sunt inedite, prietenoase cu natura şi cu locul pe care îl completează. Astfel poţi alege pentru livingul tău tablouri pictate pe sticlă, pe material ceramic, pe plută ori tablouri pop art originale. 

Soluţiile propuse sunt autentice, rafinate şi pun în valoare spaţii moderne creionate în jurul bunului gust. 

Sursa imaginii: Dovido.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *