FOTO! O femeie a fost prădată în zona Grivița din municipiul Botoșani. Hoții, identificați imediat de jandarmi

Un echipaj de jandarmi, care executa, luni după-amiază, o misiune de verificare a respectării măsurilor de prevenire a răspândirii coronavirusului SARS CoV-2 în zona străzii Grivița din municipiul Botoșani, a fost sesizat de o femeie în legătură cu dispariția portofelului pe care îl avea în geanta de umăr.

Jandarmii au procedat la verificarea zonei din apropiere, în scurt timp fiind depistate patru persoane cu vârste cuprinse între 14 și 38 de ani, care, deși nu au recunoscut că ar fi implicate în vreun fel în sustragerea portofelului, și-au amintit că au văzut un portofel așezat pe un automat de cafea, a declarat Dan Izotov, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Jandarmi..
Cei patru au fost conduși la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani, unde le-au fost întocmite actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, jandarmii beneficiind și de sprijinul unor martori oculari.

Suma de bani care lipsea din portofel a fost găsită la controlul corporal în buzunarul unuia dintre făptuitori, femeia reintrând în posesia integrală a bunurilor”, a precizat Izotov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com