Un tânăr a produs un accident pe o stradă din municipiul Botoșani, după care a părăsit locul faptei. Ce au constatat polițiștii

politie noaptea, stiri, botosaniPolițiștii din cadrul Biroului Rutier au fost sesizați, sâmbătă, prin apel 112 cu privire la faptul că pe Aleea Viilor din municipiu, a avut loc un accident de circulație, iar unul dintre conducătorii auto a părăsit locul producerii faptei.

Echipajul de poliție direcționat la fața locului a stabilit că, în jurul orei 21:00, un tânăr de 31 de ani din municipiul Botoșani, în timp ce conducea un autoturism pe Aleea Viilor, a acroșat un alt autoturism care se afla staționat pe marginea părții carosabile și apoi și-a continuat deplasarea.

Acesta a fost depistat de polițiști pe Bulevardul Mihai Eminescu, iar în urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a stabilit faptul că acesta avea permisul reținut pentru o altă infracțiune la regimul rutier”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *