Accident produs de un șofer aproape de comă alcoolică, pe drumul Botoșani- Suceava

Un tânăr de 26 de ani, din municipiul Suceava, a produs un accident rutier, soldat cu o victimă, duminică noapte, pe drumul Botoșani- Suceava, pe raza localității Dumbrăveni. Alexandru P. conducea autoturismul marca VW pe DN 29, din comuna Dumbrăveni, dinspre Botoşani către Suceava, iar la intersecţia cu DC62A, dorind să întoarcă autoturismul, a pătruns pe drumul comunal şi prin efectuarea manevrei de mers înapoi, nu a acordat prioritate autoturismului Skoda Superb condus de Vasile P., de 41 ani, din Fălticeni, ce se deplasa dinspre Suceava către Botoşani, fiind acroșat de
acesta.

După producerea accidentului, tânărul a părăsit locul faptei fără încuviințarea poliției, fiind identificat ulterior în peco Dumbrăveni.
Vasile P. a suferit leziuni şi a fost transportat cu ambulanţa la
Spitalul Judeţean Suceava, unde a fost diagnosticat cu „TCC ,contuzie toracică”.

Ambii conducători auto implicați au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru  Vasile P. și 1,27 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul lui Alexandru P. Polițiștii fac cercetări pentru „vătămare corporală din culpă”, “conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe” și ,,părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *