Noi locuri de muncă în sistemul bugetar. Ce instituții publice din Botoșani angajează

Mai multe instituții publice din județul Botoșani au scos la concurs posturi, atât pentru persoane cu studii medii, cât și pentru persoane cu studii superioare.

Școala Profesională Specială „Sf. Stelian”, Botoșani, cu sediul în Botoșani, str. D. Rallet nr. 6, județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de îngrijitor curățenie. Vezi aici condițiile!

Direcţia de Asistenţă Socială Botoşani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de paznic. Vezi aici condițiile!

Școala Profesională Specială „Sf. Stelian” din Botoșani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de muncitor calificat, studii medii. Vezi aici condițiile!

Școala Gimnazială Nr. 1, cu sediul în comuna Dimăcheni, str. Preot Gheorghe Ciomîrtan nr. 36, județul Botoșani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției contractuale de execuție, temporar vacante, de muncitor calificat. Vezi aici condițiile!

Seminarul Teologic Liceal Ortodox „Sf. Gheorghe” din Botoșani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale vacante, de muncitor calificat specialitatea mecanică. Vezi aici condițiile!

Primăria Comunei Hlipiceni, Judeţul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de muncitor calificat III, în cadrul Compartimentului Gospodărire Comunală. Vezi aici condițiile!

Liceul Tehnologic „Alexandru Vlahuță” din Șendriceni, județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de fochist. Vezi aici condițiile!

Liceul Tehnologic „Alexandru Vlahuță” din Șendriceni, județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de administrator de patrimoniu IA. Vezi aici condițiile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com