O tânără de 18 ani și iubitul ei de 21 de ani, morți într-un accident rutier. Mașina s-a rupt în două

Accidentul a avut loc vineri, 13 noiembrie, in jurul orelor 16.00, pe DN1 A, in comuna prahoveana Manesti. Masina in care se aflau cei doi tineri a intrat frontal, cu o viteza foarte mare, intr-un camion. Impactul a fost atat de violent incat autoturismul s-a rupt in doua.

Fata de 18 ani a murit pe loc, iar iubitul ei, de 21 de ani, a murit la spital, cateva ore mai tarziu, potrivit Adevarul.ro.

“Din verificari, un tanar de 21 de ani care se deplasa la volanul unui autoturism pe DN1A din directia Dambovita catre Ploiesti, a intrat in coliziune cu un ansamblu de vehicule condus de un barbat de 60 de ani care circula din directia Ploiesti catre Dambovita”, a anuntat Politia Prahova, intr-un comunicat de presa.

Masina a fost rupta in doua, iar partea din spate, cu tot cu roti, a fost aruncata cateva zeci de metri pe camp. Primii martori care au ajuns la fata locului i-au gasit pe cei doi tineri in afara masinii. Ea a murit pe loc, in urma unei rani la cap, iar tanarul inca mai respira. A fost transportat la spital, dar nu a supravietuit.

Sunt informatii neoficiale conform carora tanarul ar fi avut probleme pe drum din cauza unui alt sofer care l-ar fi sicanat in trafic. Accidentul s-ar fi petrecut in timpul unei depasiri, in viteza, potrivit sursei citate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *