„Mama a fost pe vas de croazieră, 14 etaje pe zi de curățat”. Povestea emoționantă a unui fost jucător de la FC Botoșani

George Cîmpanu (20 de ani), mijlocașul care a reușit în acest an să se transfere la Universitatea Craiova și să debuteze la naționala U21, a vorbit despre eforturile depuse de părinții săi pentru a-i da șansa să fie fotbalist.

Transferat de Universitatea Craiova, în această toamnă, de la FC BotoșaniCîmpanu a fost oprit pentru câteva săptămâni după infectarea cu noul coronavirus, însă nu are de gând să își oprească ascensiunea prea curând.

George Cîmpanu: „Mama a plecat pe vas de croazieră, 14 etaje pe zi de curățat”

Mijlocașul oltenilor spune că își dorește să îi ajute cât mai mult pe părinții săi, întorcându-le astfel serviciul din ultimii ani.

„Părinții meu au fost alături de mine, în special mama, ea a fost cea care m-a ajutat mai mult. La o vârstă fragedă a mea a plecat de lângă mine, fiind nevoită să mă susțină pe plan financiar. A plecat pe vas de croazieră să muncească, m-a ajutat financiar. Sora mea, și ea de la o vârstă mică în Germania. Când nu era mama acasă, mă mai ajuta unchiul din partea tatălui, care a avut mereu grijă de mine, iar pe calea asta îi mulțumesc. În mare parte, mama și tatăl meu s-au ocupat cam de tot. Au dat tot ce au mai bun ca să reușesc eu pe plan sportiv. Bineînțeles, și tatăl meu m-a ajutat cât a putut.

Mama făcea curat în camere, se ocupa pe partea de igienă, avea 14 etaje de făcut în fiecare zi. Eu îi sunt dator ei tot restul vieții, ea știe chestia asta. Normal (n.r – că îi voi face un cadou). În primul rând, noi am început o casă, vreau să-i termin casa și să o fac mândră în continuare, că ăsta e cel mai important lucru pentru ea, să fiu eu bine și să reușesc în cariera mea de fotbalist”, a spus Cîmpanu, pentru FRF TV.

Sursa: digisport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *