O primărie din Botoșani plătește peste 500.000 de lei pentru paza satelor pe timp de noapte

O primărie din județul Botoșani a încheiat un contract de 516.000 de lei pentru paza satelor pe timp de noapte. Primăria comunei Havârna a semnat un contract cu societatea comercială Real Protection Guard SRL din Suceava pentru a asigura „servicii de pază cu agenți de securitate” la obiectivele pe care le deține pe raza celor șase sate. 

Paza comunei va fi făcută într-un singur schimb, între orele 21.00 și 5.00, șapte zile pe săptămână. 

Potrivit contractului cu firma suceveană, se va avea în vedere executarea în mod corespunzător a serviciului de pază și protectie pentru urmatoarele posturi:

  • Havârna Centru – un post
  • Havârna Cotul de jos – un post
  • Bașeu – un post
  • Gârbeni – un post
  • Tătărășeni, Balinți – un post ,
  • Galbeni, Neculce – un post

One thought on “O primărie din Botoșani plătește peste 500.000 de lei pentru paza satelor pe timp de noapte

  1. Foarte interesant ar fi sa aflam cum a ajuns aceasta informatie la redactia dumneavoastra? Sa nu se interpreteze gresit, deoarece nu vreau sa acuz publicatia de nimic, insa ma indoiesc ca cineva de la aceasta publicatie a facut ancheta jurnalistica si a descoperit acest contract. Sa fie aceasta informatie o continuare a campaniei electorale precedente, mai ales ca urmeaza alte alegeri? Poate ar trebui sa se mai vorbeasca si despre faptul ca aceasta informatie a aparut si dupa ce in respectiva comuna, a revenit PSD „la putere” atat in functia de Primar cat si in functia de Viceprimar, un Viceprimar care se afla la cel de-al doilea mandat, primul fiind dominat de … nimic. Mentionez ca, similar cu multe alte comune din judet, si in aceasta comuna revine PSD la „putere” dupa doar un singur mandat al unui primar de alta culoare politica, mandat precedat de alte trei mandate ale PSD. Practic in 2016, dupa 12 ani de PSD se reusise o schimbare, insa anul acesta dupa ce schimbarea nu a fost buna, in loc sa se aleaga inca odata schimbarea, oamenii au ales revenirea la vechi. Mai mult, deoarece se vorbeste despre contracte paguboase si despre neregulile din primaria respectiva, de ce nu se verifica si neregulile din mandatele precedente, „surpriza” fiind ca mandatele precedente sunt mandate PSD. Din nou ar fi o mare „surpriza” sa se constate ca in respectivele mandate unii dintre actualii consilieri au beneficiat de anumite „facilitati” in „businessu-rile” pe care le desfasurau si le desfasoara, precum si alte „combinatii” mai mult sau mai putin reusite. Si pentru a merge mai departe, de ce nu se fac anchete jurnalistice si in alte comune, indiferent de culoare politica, pentru a se releva neregulile ultimilor, sa zicem 15 ani??? As putea continua in cel putin cateva pagini, insa cred ca oamenii si redactia au inteles mesajul. Verificati informatiile oameni buni si nu va lasati prinsi in capcane informationale. Semnat, cetateanul consternat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *