O nouă decizie luată de magistrați în privința botoșăneanului care a lăsat un copil orfan de tată. Un bărbat a murit, doi au fost răniți

Autorul crimei din localitatea Boșcoteni- comuna Frumușica, Florin Constantin Cojocaru, de 29 de ani, a primit, vineri, o nouă veste de la judecători.  Botoșăneanul, care a ucis un om și a înjunghiat cu cuțitul alți doi tineri, se află în arest preventiv, iar Tribunalul Botoșani a decis prelungirea acestei măsuri cu încă 30 de zile.

Tânărul este acuzat de săvârșirea infracţiunilor de omor şi tentativă la omor.

Florin Constantin Cojocaru a produs fapta pe fondul unor neînțelegeri cu rudele concubinei sale. El a pus mâna pe cuțit în momentul în care trei tineri, cu vârste între 22 și 35 de ani, toți din județul Iași, rude cu iubita sa, ar fi ajuns acasă la el pentru a o lua pe fată.

”Cercetarile efectuate de către colegii mei au stabilit că victimele se deplasasera la domiciliul autorului cu intenția de a purta discuții cu  o tânără care locuia la acesta, în scopul convingerii acesteia sa renunte la relația  pe care o avea cu autorul. În împrejurările arătate, între  autor și victime a izbucnit un conflict spontan, pe fondul căruia s-a produs agresiunea”, a declarat Simona Pușcașu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Cele trei victime au fost transportate la spital, unul dintre tineri decedând.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com