Atenție, botoșăneni! Reducere de 30% la spălarea și curățarea covoarelor la Star Clean. Sunt luate direct de la domiciliu

Odata cu sosirea sarbatorilor de iarna, curățătoria Star Clean din Botoșani vine în ajutorul clientilor, oferindu-le o gama larga de servicii ce țin de curățenia și sănătatea căminului, dar și cu o super reducere. 
Star Clean pune la dispoziție spalatorie profesională de covoare, spălat și călcat haine, spălat și călcat perdele, draperii, pături, pilote, saltele, topere, dar și curățare uscată a pernelor din pene și puf.

Mai mult, spălătoria profesionala de covoare din Botoșani aduce, în premieră, un serviciu NOU de igienizare si sterilizare a covoarelor pe bază de OZON. Dupa tratare cu ozon, covoarele vor emana un aer curat si dezinfectat, cu miros plăcut! Complet ecologic!

Cea mai modernă curățătorie din Botoșani a lansat o ofertă specială în această perioadă. Mai exact, în intervalul 16- 30 noiembrie, Star Clean Botoșani vine în întâmpinarea clienților cu o ofertă de 30%  reducere la spălarea și curățarea covoarelor astfel: 6.90 lei/m.p. pentru serviciul de spalatorie si curatatorie covoare,  7.90 lei/m.p. daca se doreste ridicarea/livrarea de la domiciliul clientului. Plata se face la momentul livrarii.

Pentru ridicari de la domiciliul apelati cu încredere la nr +40748124818 sau mesaj pe what’s up ori facebook:
https://www.facebook.com/Curatatorie-De-Haine-StarClean-

Puncte de colectare:
1. Str Bucovina, Nr 8 (langa Cofetaria Maria). Program luni-vineri 08-17 si sambata 09-13.
2. Str Săvenilor, Nr 52, program luni-vineri 08-20 si sambata 09-15.

Star Clean Botoșani pune la dispoziție un pachet de servicii complete

Preluare de la domiciliu
• Analiza şi măsurarea gradului de murdărie, detaşarea petelor
• Spalare propriu – zisă cu masina de spalat cu clatire cu perii rotative, pe senzori
• Clatire intensă şi stoarcerea covoarelor
• Centrifugare şi uscare în camera climatizată (uscătorul de covoare încălzește camera de uscare până la 55 de grade celsius, scoate umezeala din aer și circulă aerul printre covoare, astfel incat covoarele nu vor prinde miros)
• Dezinfecţie prin ozonizare
• Finisare, ambalare şi distribuire
• Livrare landomiciliu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *