Mihaela Huncă, candidatul Pro România la Camera Deputaților: Fac un apel să se redeschidă spitalele pentru toți bolnavii

Mihaela Huncă, candidatul Pro România la Camera Deputaților, cere deschiderea spitalelor și pentru toți bolnavii. Parlamentarul botoșănean a declarat vineri, într-o conferință de presă, că zilnic primește telefoane de la oameni bolnavi, disperați, care cer sprijin pentru a beneficia de servicii medicale.

Fac un apel să se redeschidă spitalele pentru toți bolnavii, pentru cei cu boli cronice, pentru cei care doresc să-și facă investigațiile periodice. Cred că asta este problema majoră cu care se confruntă toată lumea. Primesc telefoane de la oameni care sunt disperați, care plâng și care spun să le acordăm sprijinul, astfel încât să poată să beneficieze de acel drept constituțional, și anume de servicii medicale de calitate și la timp”, a spus Huncă. 

One thought on “Mihaela Huncă, candidatul Pro România la Camera Deputaților: Fac un apel să se redeschidă spitalele pentru toți bolnavii

  1. Cand erai in pisde sapai temeliile spitalelor regionale.
    Nu pentru asta ai ajuns in parlament ?!
    Acum vom beneficia toti de aceste spitale, dar mi-as dori sa inceapa tratamentele cu voi, politicienii (asa zis politicieni, in fapt niste nulitati care s-au ascuns dupa carnetul de partid pentru a nu li se vedea goliciunea).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *