Roxana Florentina Țurcanu (Pro România) propune închiderea supermarketurilor: Și supermarketul poate fi un focar COVID 19

Roxana Florentina Țurcanu, candidatul Pro România la Senatul României, susține că actualul guvern este plătit să facă politica altora. Acesta a declarat că nu este normal ca piețele să fie închise, iar producătorii locali să nu-și poată vinde produsele, în timp ce supermarketurile să rămână deschise și să vândă produse din afară. 

De ce preferăm să închidem un loc, unde producătorul local își poate vinde produsele la un preț mic în favoarea celor mari, celor veniți de afară. Producătorul român nu are loc în piață. Ei muncesc pentru a-și asigura un venit. Ajung să cred că acest guvern al României este plătit să facă politica altora”, a precizat Roxana Țurcanu.

Ea propune ca și supermarketurile să fie închise, asemeni piețelor, întrucât reprezintă sursă de infectare cu noul coronavirus.

Să închidem supremarketurile și să vândă marfa afară, în parcare. Este bine? Asta este propunerea mea. Începând de luni toate supermarketurile închise și toate produsele să se vândă în față. Din punctul meu de vedere, și supermarketul poate fi un focar COVID 19. În piață mă duc și stau 10-15 minute, în supermarket de la atâtea luminițe, panouri și reclame am tendința de a sta mai mult”, a adăugat candidatul Pro România la Senat. 

One thought on “Roxana Florentina Țurcanu (Pro România) propune închiderea supermarketurilor: Și supermarketul poate fi un focar COVID 19

  1. Ce ar fi sa închidem și ART food? Mergi matale înapoi la catedra ca poate erai mai buna la ceva. Sau vrea Florin sa te facă parlamentar înainte sa între la mititica?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *