Work Tape Medical, centrul care a revoluționat recuperarea medicală în Botoșani, vine cu o super ofertă pentru clienți de Black Friday

Centrul Work Tape Medical, care a reuşit să revoluţioneze recuperarea medicală la Botoşani, încă din momentul intrării pe piaţă, vine cu o super ofertă pentru clienți de Black Friday. 

„În noaptea asta, după ora 24, BLACK FRIDAY Discount 30% la Abonamentul WorkTape 2021 de pe platforma Iabilet valabil 24 ore. Cumpără Abonamentul pentru Sănătate și recuperare medicală bine făcută de AICI”, anunță managerul centrului, Mihai Venedict.

Voucherele pot fi achiționate cu un singur CLICK!

START la Campania Iabilet pentru Voucherul Abonament WorkTape Premium 2021 cu doar 490 Lei pentru tot ANUL VIITOR și poate fi cumpărat fizic de la centru  sau online la https://www.iabilet.ro/bilete-worktape-medical-voucher…/

Oferta este valabilă în luna NOIEMBRIE!

Work Tape Medical este cel mai nou și modern centru de fiziokinetoterapie și recuperare medicală din Botoșani. Ședința de recuperare medicală aici este o experiență pentru fiecare pacient care trece pragul centrului.

Acordăm o atenție deosebită fiecăruia pe parcursul ședințelor și facem tot posibilul pentru a avea rezultate. Pasiunea este cuvântul care ne unește”, susține Mihai Venedict.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *